STENS

Фирмата ни предлага многофункционални решения в областта на комплексното проектиране, изграждане и поддръжка на всички видове силно и слаботокови инсталации, електронна апаратура и специални системи в хотели, бизнес сгради и луксозни жилища. Специализира в проектиране и изпълнение на цялостни решения в областта на сградната и индустриална енергетика, комуникации и автоматизация.

Преглед

STENS 2016

Ние създаваме иновативни лед лампи с добра ефективност, висока светлинна продукция, с ниска консумация на енергия. Използваме висококачествени LED чипове и компоненти от реномирани доставчици като Philips, Osram, Meanwell, Samsung, Bridgelux и Tridonic. Ние предоставяме нашите продукти със стандартна 3 години гаранция. Опция Гаранция – 5 години за конкретен проект.

Преглед

Shneider-Merten

Schneider Electric разработва технологии и решения за управление на енергията и процесите по безопасен, надежден, ефективен и устойчив начин.

Рeview

Shneider-Mureva Styl

Mureva Styl-ново значение на думите
“лесен монтаж” на вашето оборудване и се отличава с иновативен
дизайн – едновременно солиден, модерен и уникален..

Рeview

OPPLE

Schneider Electric разработва технологии и решения за управление на енергията и процесите по безопасен, надежден, ефективен и устойчив начин.

Рeview

Eco Green LED

Artistic Lighting

Review

Paulmann 2019

Най-висок приоритет за всички продукти PAULMANN са качеството и безопасността.
При проектирането на нови продукти нашите цели са качествен дизайн, отлична функционалност, възможно най-доброто за безопасността на продуктите и дълъг експлоатационен живот.

Преглед

Intra lighting

Светлина, където е необходима
когато е необходимо и
колкото е необходимо

Преглед

LEDS-C4 2017

LEDS-C4 е компания с над 40 години опит в проектирането, разработката и производството на осветителни решения, обслужваща над 13 000 клиенти в 140 страни по целия свят.

Преглед

Delta Light

В Delta Light – белгийски семеен бизнес – ние проектираме и произвеждаме архитектурно осветление.
В сътрудничество с архитекти, проектанти, изпълнители и инвеститори, интегрираме светлина в техните проекти.
Правим това от 1989 г., работейки върху малки и големи къщи, хотели, офиси, обществени сгради, търговски обекти и здравни заведения.

Преглед

Manooi

Истински шадьоври – осветителни тела с изящен дизайн, уникална светлина и стил, изработени с широк асортимент материали, включително кристали Swarowski или Bohemia, злато, порцелан, кожа, дърво, мрамор, бетон, бронз, кориан. Тези бижута с максимално близка до естествената светлина са подходящи за административни сгради, магазини, заведения, хотели и жилища.

Насладете се на романтиката, комфорта и лукса, които създават прецизно изпълнените произведения на изкуството с неподвластен на времето дизайн.

Преглед

Inarchi

Inarchi .

Преглед

Manooi – Fine Line

Manooi Fine Line – новата линия за ценители .

Преглед

Manooi-Origo

Manooi Origo

Преглед

Ligman

Ligman

Преглед

Novolux

Novolux

Преглед

Ideal Lux

Ideal Lux

Преглед